Портал в режимі тестування та наповнення
Відомий шеф-кухар з України представить українську кухню в Анкарі
Опубліковано 29 березня 2019 року о 10:40

3 -5 квітня 2019 року в готелі Ankara HiltonSA в Анкарі відбудуться Українські кулінарні дні у форматі вечері “a la carte”, яку приготує всесвітньовідомий шеф-кухар з України Юрій Ковриженко, переможець Global Chef Awards 2017, ведучий кулінарної програми «Страва Честі» на СТБ.

Пан Юрій регулярно представляє нашу країну на міжнародних конгресах, серед них: Slow Food Terra Madre 2016 і 2018 у Турині, World Gourmet Summit 2017 і 2018 у Сінгапурі та Chefs World Summit 2017 і 2018 у Монте-Карло. Також Юрій співпрацює з Міністерством закордонних справ України як посол української кухні в різних країнах світу.

Навчався основам кулінарного мистецтва в ресторанах Франції, в Аквітанії. Далі — в найкращих кулінарних школах Європи, в тому числі в Ferrandi (Париж), Ecole Ritz Escoffier (Париж), Basque Culinary Center (Сан-Себастьян) і IFSE (П’ємонт, Турин).

Запрошуємо скуштувати традиційну та автентичну українську кухню, презентовану у сучасному виконанні. Участь у заході можуть взяти всі бажаючі. Для бронювання місця необхідно звертатися безпосередньо до готелю Ankara HiltonSA Учасники зможуть вибирати страви із меню, яке включатиме 4 або 6 видів страв. Також передбачено вегетаріанське меню. Всі страви платні.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux